Tweener is ontwikkeld door het Franse NLX – www.nlx.fr – bedenker en producent van ledverlichtingsoplossingen en technisch partner van verschillende Franse sportbonden. Fluxentric B.V. verzorgt de exclusieve distributie in Nederland en Vlaanderen.

Fluxentric B.V. bedenkt, produceert en levert innovatieve verlichtingsoplossingen voor specifieke markten. Deze producten hebben een duidelijk positief effect op de activiteiten van mensen en bedrijven, of het nu een productieproces is of een vrijetijdsbesteding. Als de business case aantrekkelijk is en het voordeel voor de gebruikers duidelijk, zetten wij de volgende stap. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling en adoptie van heel diverse producten. Het Tweener verlichtingssysteem voor tennisbanen dat lichtmasten overbodig maakt en 50% minder energie verbruikt dan alternatieve ledverlichting is eind 2018 geintroduceerd.

Andere producten zijn de Arctic Beam skipisteverlichting en de UV ProCure, die UV-lakken in de autoschadebranche uithardt. De producten zijn heel verschillend en daarom heeft elk product zijn eigen website. Wil u meer te weten komen over de andere producten lees dan meer hierover op een van de volgende websites: www.slopelightingsolutions.com, www.ledcuringsystems.com of www.fluxentric.com

onze partners